Juweeltjes van schoenen

Juweeltjes van schoenen

Als je van écht mooie schoenen houdt, dan kom je vast regelmatig bij Skarpa: de winkel met kwaliteitsschoenen in de Hoogstraat. De najaarscollectie is zo divers en speciaal dat je altijd wel een passend paar vindt. Geheel naar jouw wens, comfort of smaak.

Van handgemaakte Westernlaarzen van Sendra tot bikerboots met verfijnde details. Ook is de schoenentrend van dit moment: velours in verschillende kleuren en gecombineerd met pailletten of bijzondere stiksels. Al 12,5 jaar is Skarpa toonaangevend in schoenmode. Verkoopster Pascalle lacht: ‘Wij lopen vaak op de trends vooruit. Neem nu bijvoorbeeld de modellen met vierkante (carré) neus, die zie je dit najaar weer in de collectie, maar wij hebben ze twee jaar geleden al eens ingekocht en dat geldt voor veel van onze modellen’.

Het bijzondere aan Skarpa is dat ze de schoenen zelf inkopen (veelal in Milaan) en indien mogelijk de schoen veranderen van kleur of materiaal. Zo is de kans klein dat je de schoenen elders ziet lopen en dat maakt de collectie uniek. Ook hebben zij sinds dit seizoen een nieuw kledingmerk: het Italiaanse merk No-Ná, vrouwelijk, eigentijds en bijzonder door de materialen.