Last minute slagen voor een moederdagcadeautje?!

Last minute slagen voor een moederdagcadeautje?!

Nog geen cadeautje voor de allerliefste moeder in huis? Geen nood! In Veenendaal is het supermakkelijk slagen.

Natuurlijk… Blooms & Blossom
Bij Blooms & Blossom kun je een boeket samen laten stellen met de lievelingsbloemen en -kleuren van je moeder! Koop jij op zaterdag 12 mei een boeket van 25 euro of meer dan krijg je een mooie vaas bij cadeau. Let op: op= op.

Verwenarrangement bij Markanti!
Markanti Hair & Beauty heeft alles in huis voor een echt verwenarrangement. Onder andere een nagelstudio, brow bar, pedicure en Hair Spa.

Actie bij Poespas
Voor moeders die van kleur houden vind je de leukste producten bij Poespas. In de passage tref je de vrolijk winkel Poespas, vol met allemaal leuke cadeautjes en woondecoratie. Extra leuk: Als je een moederdagcadeau koopt, krijg je er een gratis leuk kaartje bij en een kortingsbon voor je moeder!

Inglot
Wist jij al dat je de kleurenpallets bij Inglot zélf samenstelt? Zo heb je nooit kleuren die je niet gebruikt. Bij Inglot slaag je makkelijk voor een leuk cadeautje! De gezellige make-upworkshops zijn ook een echte aanrader!

Juweeltje bij Laméris
Wat dacht je van een mooie armband geven bij het ontbijt op bed? Nelleke Laméris en haar dames weten door hun jarenlange ervaring en het stellen van de juiste vragen de wens van de klant snel te doorgronden!

ROOTZ Rhenen
Moeders die houden van mooie, modebewuste kleding kunnen hun hart ophalen bij ROOTZ Rhenen. In deze boetiek vind je kleding die je de hele dag door kunt dragen. Of je nu op het werk bent, bij het schoolplein of daarna nog even op het terras.

Workshop boltaartje maken bij Bak en Geniet
Bak en Geniet verkoopt heerlijke thee van Tea Treasure. Of wat dacht je van de De Sweet Love Cake: een smakelijke cake met aardbeien en rode hartjes erin verwerkt. Of vind jij het leuk om samen met je moeder aan het bakken te gaan? Dan kun je een workshop boltaartje volgen waarbij jullie samen met de hulp van Petra een prachtige taartjes maken die achteraf natuurlijk mee naar huis mogen. Smullen maar!

Borrelen bij Mango’s
Is jouw moeder een echte wijngenieter of zonaanbidder? Bij Mango’s kun je heerlijk borrelen op het terras! Is het onverhoopt slecht weer? Binnen schijnt altijd de zon! Het is er sfeervol gezellig en hét adres voor een lekker kwaliteitswijntje of heerlijke tapas.

Schimmelnagels laseren bij So Beauty
Als jouw moeder het áltijd heeft over haar schimmelnagels of rimpels heeft, dan is dít het moment om er wat aan te doen. Bij schoonheidssalon So Beauty kun je zowel terecht voor het laseren van schimmelnagels als anti-rimpelbehandelingen. Is dat het toch niet? Dan kun je er ook je terecht voor een pedicure of een verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling die écht gericht is op resultaat.