MUM’s Closet in feeststemming

MUM’s Closet in feeststemming

Alle MUM’s zouden willen dat ze zo’n kledingkast hadden vol goud, glitters en glamour. Maar bij MUM’S Closet verkopen ze toch echt alleen maar tot maat 128. De feestcollectie voor alle kleine diva’s en gentlemen hangt te schitteren in de winkel. 

Ook voor het stoere klantje is er zat keus! En het leuke is, bij MUM’s Closset houden ze van het totaalplaatje. Daarom verkopen ze ook o.a. laarsjes, armbandjes, slofjes en zelfs zijdezachte pyjamaatjes.

Voor de winkel naast de Blokker staan een moeder en dochter te twijfelen of ze naar binnen zullen gaan. ‘Het zal vast wel duur zijn’ mompelen ze. Esther hoort het en roept: ‘Welnee, ik ga graag de uitdaging aan. Bij ons vind je ook hippe kleding voor een wat kleiner budget!’

Uiteindelijk gingen ze met twee volle tassen naar huis. Esther: ‘Ik wil ze graag laten zien dat duurzame kwaliteitskleding juist een goede keuze is. Het gaat langer mee, is mooier afgewerkt en je hebt echt wat speciaals. Bovendien streef ik ernaar dat alle kleding eerlijk wordt geproduceerd en gaat er bij één merk, Soft Gallery, zelfs een percentage van het aankoopbedrag naar een project in India dat speciaal voor meisjes huisvesting en scholing realiseert.