Nu óók permanente make-up bij On Fleek Wenkbrauwstudio!

Nu óók permanente make-up bij On Fleek Wenkbrauwstudio!

Waar het vier jaar geleden begon met het shapen van wenkbrauwen, kun je bij On Fleek Wenkbrauwstudio nu ook terecht voor (semi) permanente make-up. Zo zijn je wenkbrauwen maar liefst één tot twee jaar on fleek! 

Geschikt voor alle leeftijden én huidtypen
‘Powder brows zijn eigenlijk een hele natuurlijke manier van het tatoeëren van je wenkbrauwen’, vertelt eigenaresse Romee Meindertsma. ‘Het is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen en is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.
Eigenlijk zegt het woord ‘powder’ het al, want waar veel vrouwen wenkbrauwpoeder gebruiken om hun wenkbrauwen in te kleuren, lijkt dat met deze behandeling net zo, alleen hoef je dit niet elke ochtend te doen.’

Grote plannen
Wat betreft beauty kun je gerust bij Romee in de stoel ploffen. Met een opleiding tot allround schoonheidsspecialist én vele certificaten, blijft ze zich ontwikkelen en staan er voor de komende tijd nog meer mooie dingen op de planning.

‘Ik heb grote plannen met On Fleek Wenkbrauwstudio’, vertelt Romee. ‘Ik draag er graag aan bij om vrouwen een fijn gevoel over zichzelf te geven met onder andere verzorgde wenkbrauwen. Wenkbrauwen ‘framen’ je gezicht en met fleeky wenkbrauwen maak je altijd een verzorgde indruk. En het is natuurlijk fijn dat het resultaat lang blijft. We zijn allemaal druk en soms schiet een bezoekje aan de salon er dan bij in. Met deze ‘powder brows’ maak je je daar niet meer druk om’, zegt ze lachend.

Wil je ook ’s morgens tijd besparen én een lang resultaat? Tot 15 augustus heb je al ‘powder brows’ voor €199,-.
Daarna is de investering €315,-.

Plan nu ook online jouw afspraak in! www.onfleekwenkbrauwstudio.nl