Onbezorgd op reis

Onbezorgd op reis

Na 14 jaar bij diverse reisbureaus in Veenendaal te hebben gewerkt, heeft Stefanie Brouwer besloten om als persoonlijk reisagent verder te gaan. Zij heeft zich aangesloten bij de franchiseorganisatie YourTravel. Een betrouwbare, landelijke organisatie die is aangesloten bij het ANVR, SGR, calamiteitenfonds en IATA.

Een vakantie boeken bij Stefanie staat voor onbezorgd op reis gaan. Als persoonlijk reisagent regelt zij uw vakantiereis van A tot Z en is zij uw aanspreekpunt voor, tijdens én na uw vakantie! Stefanie: ‘Persoonlijke service betekent dat ik op afspraak bij mensen thuiskom op een tijdstip dat het hen schikt, zodat we samen in alle rust de reis kunnen doornemen en deze kunnen reserveren.’

De reisagent vindt het erg leuk te horen waarom u nou juist díe bepaalde bestemming wilt zien, of wat het doel van uw reis is. Hierdoor kan zij zich goed inleven in uw wensen, u verrassen en ervoor zorgen dat u de reis gaat beleven zoals ú het wilt. De mogelijkheden zijn immers ongekend met het zeer uitgebreide aanbod van YourTravel.

Bent u op zoek naar een heerlijke zonvakantie, avontuurlijke rondreis, prachtige cruise of een droomvakantie op maat? Stefanie heeft de vaardigheden, kennis en de juiste contacten. Zij kent veel mooie plekjes en deelt deze dan ook graag met u!

Als persoonlijk reisagent is zij ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Geeft u liever de voorkeur aan contact per telefoon, e-mail of wenst u zelf uw reis te boeken via haar website, dan is dat zeker mogelijk. Deze maand komt haar vakantiemagazine Travel Dreams uit, vol vakantie-ideeën, prachtige reisverhalen en interessante bestemmingen.