Ons zwembad wordt steeds mooier

Ons zwembad wordt steeds mooier

Heb je de nieuwe look van zwembad de Vallei al gezien? Hoog tijd om eens een kijkje te gaan nemen want tijdens de lockdown zijn de entree en het restaurant geheel vernieuwd. Een open prettige sfeer is het resultaat, compleet met gestripte bomen uit het Amerongse bos. Wie na het zwemmen even een ‘lekker bakkie’ wil doen, kan aanschuiven aan de ruime tafels met uiteraard; goede koffie en een heerlijke punt gebak.

Focus op beleving
Sjoerd van Stokkum van Sportservice Veenendaal vertelt er enthousiast over: ‘Toen het zwembad werd gebouwd lag de focus op het gebruik. In de afge­lopen jaren hebben we gekeken hoe we het aantrekkelijk kunnen maken voor onze gasten. Dit doen we via nieuwe activiteiten, maar ook met extra faciliteiten, zoals glijbanen. In 2015 realiseerden we de brede buitenglijbaan en in 2017 de bandenglijbaan. Zo maken we het zwembad steeds wat leuker en mooier.’

Ontspannen tijdens zwemles
Dit jaar zijn de entree en horeca compleet veranderd. Comfortabele stoelen en houten tafels nodigen uit om even bij te kletsen of wat te lezen. Sjoerd: ‘Voor veel ouders voelde het wachten als een verplichting. In onze vernieuwde horeca kunnen ouders nu het wachten zien als een moment van ontspanning. Even een rustmomentje voor jezelf en genieten van een kop koffie of thee.’

Naast de horeca is ook de entree vernieuwd. Sjoerd ‘Dankzij deze vernieuwing kunnen we onze gasten nog beter bedienen. We werken efficiënter en dankzij de open balie hebben we veel beter contact met onze gasten. Bovendien kunnen gasten nu bij een bedieningszuil ook zelf een kaartje kopen. We krijgen veel positieve reacties, dus dat is mooi!’Zomerzwemabonnement:

De zomerzwemabonnementen zijn weer verkrijgbaar. Voor € 45,- kunnen gasten tot oktober onbeperkt banen- en vrijzwemmen. Ideaal voor als de vakantie dit jaar niet door kan gaan.


www.sportserviceveenendaal.nl