Perfecte styling voor een maatje meer

Perfecte styling voor een maatje meer

Heb je een maatje meer? Dan is het soms een zoektocht om een leuke outfit bij elkaar te zoeken. Gerda van Triest weet er alles van, daarom begon zij vorig jaar haar kledingzaak Perfect Style aan de Rijksstraatweg in Leersum. Ze verkoopt kleding in de maten 42-56/58. En het fijne is: je kunt je outfit helemaal compleet maken met mooie lingerie, leuke accessoires en mooie schoenen. Ze verkopen zelfs badkleding!

Toen de favoriete damesmodewinkel van Gerda -JACOLIEN uit Opheusden- ermee stopte, vond ze het lastig om weer een leuke garderobe bij elkaar te zoeken. Dus besloot ze zelf een winkel te starten. ‘Daarmee kwam gelijk een droom uit, want dit wilde ik al heel lang’, vertelt Gerda. ‘Maar door het transportbedrijf van mijn man kwam het er niet van. Dit was een mooie gelegenheid. En Jacolien helpt nog steeds af en toe een handje mee. Iedereen kan bij ons terecht, jong of oud. We verkopen vrijetijdskleding, hip, sportief maar ook bijvoorbeeld chique kleding voor de moeder van de bruid. Sinds kort verkopen we dé perfecte spijkerbroek, speciaal voor de wat vollere vrouw. Het Nederlandse merk BLUE FROG maakt fijne draagbare jeans. Doordat ze elastisch zijn, hebben ze een heerlijke pasvorm. Voor dit merk komen klanten echt terug. Maar we verkopen ook de bekende merken YOEK en Maxima.’

Gerda is ook helemaal op de hoogte van de trend van deze zomer. ‘Dat is voornamelijk kleurrijke kleding. Mooie felle kleuren zoals roze, oranje en felgroen zie je veel terug in de collecties. Ook bloemen- en streepmotieven zijn erg hip. Bij Perfect Style wordt winkelen een dagje uit. De zaak is heerlijk gekoeld en er staat altijd een lekkere kop koffie klaar. Wij geven eerlijk advies en nemen alle tijd, want we zien klanten graag terugkomen’.

Nieuwsgierig naar de winkel van Gerda? Kom vrijblijvend langs voor een stylingadvies of kom gewoon even rondneuzen.