Sfeer en warmte in het koudste seizoen van het jaar

Sfeer en warmte in het koudste seizoen van het jaar

Winter, het meest verwarmende seizoen van het jaar. Wij geven u de leukste decoratietips om simpel en doeltreffend een warme en sfeervolle aankleding te geven aan uw interieur. 

Geweien en vachten
Met vachten en geweien kunt u zeer doeltreffend de koudere seizoenen van het jaar sfeer en warmte geven. Dierenvachten die uitermate geschikt zijn, zijn bijvoorbeeld: rendiervachten, schapenvachten en konijnenvachtjes. Gebruik ze op de grond bij een stylinghoekje, over uw favoriete zitmeubelen of tafels en kisten. Eigenlijk kunt u ze overal toepassen.

Ga de lucht in!
Denk bij de winterstyling van uw huis eens om de hoogte in de gaan. Beschikt u over een kroonluchter in huis, dan is het erg decoratief om daar verschillende decoraties aan te hangen. Kerstballen of houten hangers in verschillende vormen en maten. Hang ze op verschillende hoogten aan mooie linten of touw. Dit kunt u natuurlijk ook doen met een mooie tak die u aan twee touwen ophangt.

Kaarsen op een voetstuk
Kaarsen zijn en blijven nummer 1 als het gaat om sfeermakers. Wissel verschillende hoogtes af en plaats ze op een voetstuk door ze op een stukje afgezaagd boomstammetje te zetten of werk met verschillende kaarsenstandaards en groepeer ze.

Winterstukken
Geen winterhuis compleet zonder mooi tafelstuk. Zoek inspiratie op het internet of laat uw bloemist iets moois bedenken. Kijk ook eens goed rond in de natuur of in uw tuin. Daar vindt u vaak de mooiste benodigdheden.

Kerstballen
Kerstballen, decoratieballen, het is maar net hoe u ze noemen wilt. Leg ze subtiel tussen wat groen of onder een stolp. U kunt ze vrijwel overal kwijt.