• Betere huid door SkinScout huidanalyse
  • sobeauty-

Betere huid door SkinScout huidanalyse

Elke huid is anders en elk gezicht vraagt om een andere verzorging. 'De huid laat zich van de buitenkant maar tot op zekere hoogte analyseren,' vertelt Sonja. Voor een diepere analyse gebruikt zij daarom de SkinScout.

Tussen de behandelingen door gunt Sonja zich tijdens ons gesprek even tijd voor een kop koffie. Het gebruik van de SkinScout is onderdeel van het behandelplan en ze legt graag uit hoe dat precies werkt: 'Met heel nauwkeurige apparatuur meten we niet alleen pigment en roodheid van de huid, maar ook het talg- en vochtgehalte.'

Doeltreffend
'Een analyse duurt een half uur. Als de waardes bekend zijn, kan een doeltreffend behandelplan worden opgesteld.' In dat beautyplan wordt advies gegeven over gezichtsbehandelingen die in de salon worden uitgevoerd en over de thuisverzorging. Een totaalaanpak dus.

Gratis
Sonja wil vijf nieuwe klanten vrijblijvend laten kennismaken met de SkinsScout. 'Ik heb daarvoor donderdagmiddag 14 maart in mijn agenda gereserveerd,' vertelt ze. Wil jij kans maken op een van die gratis huidanalyses? Stuur een mail naar info@sobeautysalon.nl en wie weet heb jij geluk!