Stoere, stijlvolle  en praktische raamdecoratie

Stoere, stijlvolle en praktische raamdecoratie

Ben je op zoek naar stoere of verfijnde raambekleding? Of naar een handige insectenwerende oplossing voor je ramen? In de ruime, gloednieuwe winkel van Van Kooten Woninginrichting doe je ongetwijfeld inspiratie op.

Een ruime hoek van de sfeervolle winkel aan de Patrimoniumlaan is speciaal ingericht met een grote collectie raamdecoratie en insecten­wering van het merk Bece. Je kunt er alle mogelijkheden bekijken. Dat hoef je overigens niet alleen te doen. Het team van Van Kooten Woninginrichting geeft je graag stijladvies. Ze zetten jouw wens om in realiteit.

Jaloezieën
Wat zijn ze mooi: horizontale jaloezieën in aluminium en hout. Hout is warm en sfeervol en aluminium is stijlvol en vooral praktisch. De strakke banen van horizontale jaloezieën geven iedere ruimte in huis allure. Ze kleden een ruimte aan en lichtinval, privacy en uitzicht regel je in een handomdraai.

Dupli- en Plissègordijnen
Het fijne van plissé- en dupligordijnen is dat ze geschikt zijn voor houten, aluminium en kunststof kozijnen. Ook kun je het stofpakket van boven naar beneden bewegen en andersom. Hierdoor kun je het in iedere gewenste positie hangen en creëer je privacy zonder licht weg te nemen.

(Duo)Rolgordijnen
Jouw favoriete plek wordt nog fijner als je overdag kunt genieten van het zonnetje en in de avond wat meer sfeer en privacy hebt. Met (duo)rolgordijnen kun je dit gemakkelijk realiseren. En met een verduisterend (duo)rolgordijn maak je het in no-time aarde­donker. Dat wordt lekker slapen…

Verticale jaloezieën
Denk jij bij verticale jaloezieën aan saai en oubollig? Vanaf nu niet meer. De gloednieuwe verticale jaloezieën zijn alles behalve dat. Ze zijn supermooi voor grote glaspartijen zoals schuifpuien en openslaande deuren, en ook nog eens handig in gebruik.

Elektrisch
Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen? Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Horren
Voor een fijne leefomgeving in huis is goede ventilatie belangrijk. Wil je de zon en frisse lucht in huis zonder het ongemak van insecten? Alle horren uit de Bece-collectie zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Voor mensen met hooikoorts is er zelfs antipollengaas en om de warmte buiten te houden is er zonwerend horrengaas.

www.woninginrichtingvankooten.nl