Vakantiegeld goed besteed

Vakantiegeld goed besteed

U zoekt een woningstoffeerder bij wie de lijntjes kort zijn. In wie u vertrouwen heeft en iemand die weet waar hij het over heeft en wat hij doet. Liefst iemand in de buurt, want dat is wel zo handig. Zoek niet verder! Bunt Stoffering in Ochten biedt het allemaal. 

Een vakantie zit er dit jaar waarschijnlijk niet in, misschien is nu wel hét moment om uw trap op te knappen of nieuwe raambekleding aan te schaffen. Bij Adrie en Annelies Bunt kunt u namelijk heel goed slagen voor de basis van uw interieur. Denk hierbij aan vloeren, wand- en raambe­kleding... de keuze is reuze! Hierbij verliezen ze de praktische kant niet uit het oog en adviseren ze het product dat het best past bij uw levensstijl en gezinssamenstelling. Ook voor de zomerse ongemakjes die veel irritaties opwekken, zoals vliegen, muggen en wespen, kunt u bij Bunt terecht. Een hor die feilloos past, wie wil dat nu niet?

Stijlbepaling
Annelies: ‘Wij werken graag vanuit uw wens en stijl. Die stijl begint bij de basis, bij een goede vloer en wand- en raambekleding. Van daaruit bouwt u verder. Zonder die basis zullen uw met zorg uitgezochte meubelen het geheel tenietdoen terwijl het juist de bedoeling is dat het elkaar versterkt. Lastig om te bepalen wat uw stijl dan precies is? Daar helpen wij u bij. Met onze ervaring en deskundig advies en met behulp van onze stalen die u desgewenst mee naar huis kunt nemen. Ook bieden wij de mogelijkheid om bij u thuis te komen kijken. Weet u al precies wat u hebben wilt? Dan komen we het geheel vakkundig bij u inmeten en stofferen, doordat we het hele proces in eigen hand hebben kunnen we u maatwerk bieden.’

Persoonlijke aandacht
Bij Bunt houden ze van persoonlijke aandacht en nemen ze alle tijd voor u. Dat lukt het best door het maken van een afspraak in de gezellige showroom. Dat kan op ieder voor uw geschikt moment. Laat u hierdoor niet afschrikken, ook wanneer u een afspraak bij Annelies heeft krijgt u de tijd om eerst vrijblijvend rustig rond te kijken. Heeft u toch vragen of wilt u advies, dan staat ze voor u klaar.

Goed gevoel
Adrie: ‘Samenwerken doen wij vanuit vertrouwen. Inmiddels hebben wij een netwerk van betrouwbare leveranciers opgebouwd en voeren we merken waar wij in geloven, dat voelt goed. Ons doel is dan ook om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Hoe we dat doen? Uw smaak samenbrengen met onze kennis en ervaring. U kiest, wij doen de rest.’

www.buntstoffering.nl