Van Kooten neemt de tijd

Van Kooten neemt de tijd

Het kan best lastig zijn, een huis inrichten. Vaak heb je wel een idee van hoe het worden moet, maar hoe maak je je droom concreet? Kom eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. De stylisten van Van Kooten verstaan hun vak en maken jouw woondromen graag waar.

Woninginrichting Van Kooten is al bijna vijftig jaar gevestigd aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal. En iets van die jarenlange ervaring proef je direct als je de zaak binnenstapt. Van Kooten is een specialist op het gebied van wandbekleding, raamdecoratie en vloeren, met ouderwetse, of beter nog ‘tijdloze’, service.

Stylisten
In de zaak buigen stylisten Sonja en Jolijn zich samen over een tafel gevuld met stalen stof. Zij vertellen over de laatste trends op het gebied van wonen. Sonja: ‘Momenteel zijn zand- en aardetinten zoals bruin, terra en taupe erg in trek. Ze geven je huis een natuurlijke, warme uitstraling. Heel uitnodigend. Uit liefde voor ons vak verdiepen we ons in de trends, maar uiteindelijk vinden we het belangrijk dat je kiest voor wat bij jou past. Je kunt rekenen op persoonlijk advies.’

Van a tot z
Misschien is het juist wel die persoonlijke benadering die Woninginrichting Van Kooten zo bijzonder maakt. ‘Ik denk dat er weinig zaken zijn die betrokken zijn bij het complete proces. Dat begint bij het inmeten. Daar zitten heel wat haken en ogen aan, letterlijk en figuurlijk. Daarna denken we mee met de keuze voor producten en materialen. Ook montage en installatie wordt door ons eigen team verzorgd. Je kunt van a tot z rekenen op onze aandacht. We nemen de tijd en zijn uiteindelijk pas tevreden als jij dat bent’, legt Jolijn uit.

Frisse start
Wanneer weet het team van Woninginrichting Van Kooten dat ze hun werk goed hebben gedaan? ‘Als onze service op verjaardagen van mond tot mond gaat!’ zegt Sonja met een lach. ‘Geen betere reclame dan positieve ervaringen die onderling gedeeld worden. Bij ons moet alles kloppen, van begin tot eind. Ben jij ook toe aan een frisse start in je nieuwe of bestaande huis? Welkom bij Van Kooten!’

www.woninginrichtingvankooten.nl