Vitale Winkelstad!

Vitale Winkelstad!

Winkeliers, horecaondernemers, pandeigenaren, culturele instellingen, gemeente en anderen werken intensief samen aan de vitale Winkelstad! En dat is te zien. Veenendaal heeft een centrum om trots op te zijn!

Volle winkels, bezoekers met gevulde winkeltassen en nu de feestverlichting weer hangt, gezelligheid alom. Winkelstad Veenendaal is volop in beweging! Een aantrekkelijk centrum voor eigen inwoners én regio; met dat doel voor ogen sloegen alle betrokken partijen de handen ineen. Intensief samenwerken was de oplossing, dat besefte men al tijdens de economische crisis. Zo werd op initiatief van de gemeenteraad het plan vitale Winkelstad! opgesteld. Hierin werken allen samen aan een aantrekkelijke binnenstad. En dat is aardig aan het lukken!

Alleen de afgelopen maanden al zijn er veel aansprekende winkels en horecagelegenheden in het centrum bij gekomen, zoals de superstore van H&M, Proeflokaal Bregje, Stella Fietsen, Popcorn Kids en vele anderen. Maar ook de investering in het centrum in bijvoorbeeld de vernieuwing van de ingang van de Corridor en de herbouw van een aantal panden in de Hoofdstraat moeten hier genoemd worden. Het resultaat: een breed aanbod van bestaande, vernieuwde én nieuwe winkels voor jong en oud.