Winnares Voorpoort parkeeractie bekend

Winnares Voorpoort parkeeractie bekend

VEENENDAAL – Winkelstad Veenendaal organiseerde een speciale winactie rondom de opening van de nieuwe autotunnel tussen De Klompersteeg en Voorpoort. Door deze autotunnel is Winkelstad Veenendaal nog beter bereikbaar geworden voor de inwoners van de gemeenten ten noorden van Veenendaal. Speciaal voor de inwoners van de gemeenten Ederveen, Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg is er een actie op poten gezet waarmee één jaar lang gratis parkeren in Veenendaal centrum gewonnen kon worden.

Door het invullen van de antwoordkaart, die in april huis-aan-huis werd verspreid in deze gemeenten, en deze in te leveren in de blauwe tonnen in de HEMA-vestiging Hoofdstraat Veenendaal maakte men kans op een jaar lang gratis parkeren. Uit de honderden reacties is er één winnaar getrokken: Manon Roelands uit Scherpenzeel. ‘’Ik ga vaak met vriendinnen gezellig wat drinken in Veenendaal en nu zal dat nog vaker zijn, ik ben super blij met de prijs!’’ aldus Manon.

Winkelstad Veenendaal bedankt iedereen die heeft meegedaan aan de parkeeractie en natuurlijk ook de organisaties die de winactie hebben mogelijk gemaakt. Winkelstad Veenendaal wenst Manon veel plezier het komende jaar in Veenendaal.

Foto: Manon ontvangt de prijs uit handen van Annelies van Rooijen (Regisseur Winkelstad Veenendaal)