Winnen: 16x gezonde boeken!

Winnen: 16x gezonde boeken!

Vind jij een goede, gezonde levensstijl belangrijk? Of wil jij nog voor de zomer in shape komen? Dan kunnen deze boeken jou mogelijk helpen! Deze vijf inspirerende boeken voorzien jou van alle tips & tricks en overheerlijke recepten. Zo wordt een gezonde en actieve levensstijl wel héél makkelijk. 

5x Energieker dan ooit
Positief, uitdagend en inspirerend: zo kun je het boek Geluksfactor 10 omschrijven! Auteur Carolina van Dorenmalen viel 15 kilo af door middel van gezonde voeding, sport en bewustwording. In vier weken kan ook jij in beweging komen, gezonder leren eten, met jouw persoonlijke uitdagingen aan de slag en je energieker dan ooit voelen. Het boek staat boordevol handige wekelijkse voedings- en sportschema’s, boodschappentips, recepten en yoga-oefeningen.

2x Gezonde fastfoodrecepten
Wil je gezond eten, maar heb je weinig tijd? Dan is het kookboek Gezond Fastfood écht iets voor jou! Nora French, gezondheidscoach en moeder van een hongerig gezin, heeft 100 gezonde fastfoodrecepten op papier gezet. Je hoeft niet uitgebreid inkopen te doen, of lang in de keuken te staan. De recepten bevatten wél pure en onbewerkte ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Handig!

3x Communiceer met je oerbrein
Het nieuwste boek van bestsellerauteur Carola van Bemmelen ligt nu in de winkel. De Gelukkige Eter is geschikt voor iedereen die worstelt met de verslavende aspecten van onze voeding. Leer de geheime formule voor een effectieve communicatie met je oerbrein!

3x Méér uit je training halen
Het boek Fitnessfood van Christian Coates is een must voor de sporter. Dankzij de juiste voeding kun je nog meer uit je training halen! Het boek bevat eenvoudig te volgen eetplannen die zijn ontworpen met specifieke doelen in gedachten: gewichtsverlies, duurzaamheid, spieropbouw of gewoon een gezonde levensstijl.

3x Gezond op het werk
Ja hoor, dat kan! In FitFood at work werken de auteurs Sjanett de Geus en Maaike Rijk met simpele, effectieve eetrichtlijnen die het leven een stuk makkelijker maken! Heb jij moeite met het veranderen van je voedingspatroon? Lees het hoofdstuk over de psychologie daarachter! Of wil je vooral handige recepten? Blader dan snel door naar de makkelijke ontbijtjes, energieke lunches, quick & healthy diners en snacks. Eenvoudig, gemakkelijk en snel klaar.

Winnen
Heb jij je keuze al gemaakt? Like de Facebookpagina van Entree woon- en lifestyle magazine en mail waarom je dit boek wilt winnen naar winnen@elan-media.nl. Zet in de onderwerpregel de titel van het boek en in de mail een originele motivatie waarom je het boek wilt winnen met je naam en adresgegevens. We maken de winnaars 25 april bekend!