Woninginrichting Van Kooten voor warmte en sfeer

Woninginrichting Van Kooten voor warmte en sfeer

Bij Woninginrichting van Kooten vind je zoveel moois voor ramen, vloeren en nog veel meer. Sfeer en warmte zijn overal aanwezig in de ruime showroom. Hier zijn verschillende voorbeelden te zien van onder andere gordijnen, pvc-vloeren en karpetten om je huis helemaal af te maken voor de feestdagen!

Met Rob van Kooten praten we over de trends van vandaag. Over duurzame en natuurlijk ogende linnen gordijnen bijvoorbeeld. Gordijnen met karakter en eigen persoonlijkheid, die zelfs in een geraffineerd interieur passen. Over linnenlook gordijnen die het interieur een even stijlvolle uitstraling geven, maar makkelijker zijn in onderhoud.

En als we over de grote pvc-showvloeren lopen, zegt Rob: ‘Kijk, met deze showvloeren laten we zien hoe ze gelegd kunnen worden. Heel praktisch.’ Daarna staan we stil bij de pvc-betonlook tegels. ‘Leg je pvc-stroken in visgraatverband, dan heeft dat een verrassend en ruimtelijk effect.’

We krijgen uitleg over hoe je met vintage tapijt een karakteristiek interieur creëert. ‘Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look die past in de hedendaagse woontrends’, vertelt Rob van Kooten. ‘Dat kan overigens ook in pvc.’ Je kunt ook niet om het betonlook tapijt heen. Het heeft weliswaar de uitstraling van een betonnen gietvloer, maar toch voelt het bijzonder warm en zacht aan. Een karpet of vloerkleed kan het interieur juist dàt accent geven dat het nodig heeft. Bij Van Kooten kunt u uit een groot assortiment en aansprekende kleuren kiezen. Zelfs als de voorkeur uitgaat naar een wol geweven vloerkleed.

Ga zelf eens bij Woninginrichting Van Kooten kijken of schrijf u in voor de gratis workshop ‘moodboard maken’ op 7 februari of 6 juni van 19.30 - 22.00 uur. Tijdens deze cursus wordt veel aandacht geschonken aan kleuren, styling en productinformatie. Een unieke kans, want voor het creëren van de perfecte basis voor uw persoonlijke interieur biedt Van Kooten u graag de nodige inspiratie. Aanmelden voor de workshop kan via de website of telefonisch.