Word fit bij curves

Word fit bij curves

‘Curves biedt een totaaltraining die leuk, snel en veilig is. Dames komen hier binnen met een doel! Wij zien hen veranderen naar blije, energieke vrouwen die lekker in hun vel zitten’,  vertelt eigenaresse Ingrid Luteijn enthousiast over het concept van haar fitnesscentrum.

‘Curves geeft je een complete cardio- en krachttraining in slechts een half uur, waarbij je iedere keer tot 500 calorieën verbrandt. De toestellen werken met hydraulische weerstand; elke grote spiergroep wordt getraind. Gedurende 30 minuten verander je elke 30 seconden van toestel. De eerste 5 work-outs zijn altijd op afspraak zodat we je een-op-een kunnen begeleiden. Daarna doe je je work-out wanneer het jou past, er is altijd een coach aanwezig. Zo haal je zeker je fitness doelstelling!’

'Curves Veenendaal is de fitnessclub die voor mij onmisbaar is geworden. Ik sport hier inmiddels al 11 jaar en altijd met heel veel plezier. De begeleiding is erg goed en er hangt een prettige sfeer. Door het sporten en volgen van het Curves voedingsprogramma, ben ik 15 kilo afgevallen, hierdoor is mijn medicijngebruik gehalveerd of zelfs helemaal niet meer nodig!', aldus Dicky Swagers.

Vitaler, gezonder, energieker en krachtiger in slechts
30 minuten; met Curves gaat het ook jou lukken!