Word fit bij Curves Veenendaal

Word fit bij Curves Veenendaal

Inmiddels is het bijna 2 jaar geleden dat Ingrid Luteijn Curves Veenendaal overnam, in die tijd hebben veel dames de weg gevonden naar Curves en met succes! 

Ook veel oud-leden zijn weer terug en voelen de goede sfeer, de professionele begeleiding en niet te vergeten merken ze dat krachttraining heel veel met ze doet.

Krachttraining verhoogt je stofwisseling, het verlaagt je vetpercentage, je slaapt beter, je wordt stressbestendiger, je voelt je energieker, het verbetert je geestelijke gezondheid, verlaagt het risico op hart- en vaatziekten en diabetes en tot slot: je krijgt meer zelfvertrouwen!

Curves geeft je een complete cardio- en krachttraining in slechts 30 minuten. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk. Gedurende 30 minuten verander je elke 30 seconden van toestel. Het sporten is niet gebonden aan vaste tijden; je doet je workout wanneer het jou past, altijd onder begeleiding van een coach. Zo haal je zeker je fitness doelstelling!

Tijdens de intake leggen we jou uit wat Curves is, laten we je de club zien en doen een figuuranalyse. Vervolgens plannen wij de eerste vijf trainingen altijd op afspraak, een-op-een begeleiding vinden wij in de begin­fase erg belangrijk! Na de 5de train­ing en korte evaluatie kom jij sport­en op de momenten die jou uitkomen.