De nieuwkomers van Winkelstad

De nieuwkomers van Winkelstad

In Veenendaal centrum is het heerlijk winkelen. Het wemelt er van de mooie zaken, leuke winkeltjes en knusse horecagelegenheden. Logisch dus dat mensen vanuit de hele regio ons winkelhart weten te vinden. En het wordt er steeds leuker! We zetten een paar nieuwkomers voor je op een rij.

ToyChamp
Brouwersgracht 162, tegenover het stadsstrand
Eind augustus opende ToyChamp Veenendaal haar deuren. Het werd een heel vrolijk, feestelijk weekend! Ben jij er al binnen geweest? Trek er maar een ruim dagdeel voor uit hoor, want je verliest er geheid alle besef van tijd. Meer dan 1.600 vierkante meter speelplezier, poeh hé! Dat wordt dus heerlijk verdwalen tussen de Lego, Schleich, Playmobil en heel veel meer. ToyChamp maakt kinderdromen waar!

The Athlete’s Foot
Hoofdstraat 6, tussen ICI Paris XL en Douglas
Nike, Puma, Adidas, Vans… Noem een trendy sneakermerk en The Athlete’s Foot verkoopt het. Je vindt er naast schoenen een ruime collectie sport­kleding en accessoires. The Athlete’s Foot heeft ruim 560 winkels en nu dus ook eentje in - waar anders? - Veenendaal. Een aanwinst! The Athlete’s Foot daagt je uit: ‘Dare to play, dare to celebrate with us.’ Heb jij het lef om er binnen te stappen…? Opening soon.

Shoeby
Hoofdstraat 72, naast de Van Kreelpoort
In het prachtige, opgeknapte pand naast de Van Kreelppoort vind je de nieuwste vestiging van Shoeby. Struin er langs de rekken vol kleurrijke blouses, mooie jeans en flowy maxi jurken. De nieuwste collectie van Shoeby is een mix van sportief, runway chique en streetstyle. Het team van Shoeby helpt jou graag om de stijl te vinden die perfect bij jou past. Kom op! Het is de hoogste tijd voor een nieuwe garderobe.

MooiXL
Brouwersgracht 307
Veense vrouwen en meisjes zijn er in alle soorten en maten. Gelukkig wel! Allemaal hetzelfde is ook maar saai. Draag jij als modebewuste vrouw een kledingmaat ergens tussen de 42 en 56? Loop dan een keer binnen bij MooiXL. Maureen en Fiona nemen graag alle tijd om je hun prachtige collectie te laten zien. Je kunt je man of vriend trouwens gewoon meenemen, hoor. Terwijl jij winkelt, kan hij een tijdschrift lezen onder het genot van een kopje koffie.


 

https://winkelstadveenendaal.nl/