Kom kerstshoppen in Winkelstad Veenendaal

Kom kerstshoppen in Winkelstad Veenendaal

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken! In december sprankelt Winkelstad Veenendaal weer van de activiteiten en de gezelligheid. De feestverlichting brandt en de winkeliers staan klaar om je te verwelkomen. 

Of je nou op zoek bent naar een mooi kerstcadeau of de perfecte outfit, in Winkelstad Veenendaal vind je alles voor je kerstinkopen. En tussen het winkelen door is er van alles te beleven: van lekker eten tot leuke activiteiten en gezellige muziek.

Een bereleuke kerstselfie
Veenendaal heeft alles in huis voor een dagje sfeervol kerstshoppen. Struin langs de gracht, door de feestelijk verlichte Hoofdstraat of in een van de overdekte winkelcentra. Niet te missen is de gigantische lichtjesbeer in de Scheepjeshof. Dé plek voor een leuke kerstselfie! Plaats je foto op Facebook, tag Scheepjeshof en maak kans op leuke prijzen.

Loop ook eens binnen bij de Christmas Outlet van De Violier. Bij deze pop-upwinkel kan je tot het einde van het jaar (op donderdag t/m zaterdag) terecht voor de mooiste kerstdecoratie. En ben je al bij ROGUE Dept. geweest? Deze woon- geur- en cadeaustore opende
onlangs haar deuren in de Corridor. Bij binnenkomst in de sfeervolle winkel schitteren alle interieurartikelen je tegemoet. 

Even lekker opwarmen tijdens het winkelen? Geniet dan van een kopje koffie in een gezellig cafeetje of trakteer jezelf op een heerlijke lunch of high smoothie bij lunchbar LEF!. Na het shoppen lekker dineren? Schuif dan aan bij restaurant Ritmeester aan het stadsstrand.

Een Twinkeling onder de kerstboom
Nog op zoek naar een bijzonder kerstcadeau? Denk dan eens aan de Twinkeling Cadeaubon die te besteden is bij winkels en horeca in het centrum, dus voor ieder wat wils. Bovendien stimuleer je de economie van de Veense binnenstad. De bon is onder andere verkrijgbaar bij de Hema, Bruna, De Cultuurfabriek, Cigo, Horlogerie van Manen en de Read Shop.

Kerstkoopzondag
Op zondag 19 december zit de kerststemming er
helemaal goed in en openen extra veel winkeliers hun deuren. De kerstman loopt rond in het centrum en je kunt genieten van gezellige kerstmuziek. Benieuwd naar alle activiteiten in december? Houd dan de Facebookpagina van Winkelstad Veenendaal in de gaten.