Koopjes scoren op de Kinderkleedjesmarkt

Koopjes scoren op de Kinderkleedjesmarkt

Op Koningsdag kan je van 12.00 uur tot 17.00 uur volop koopjes scoren op de kleedjesmarkt in de Hoofdstraat en op het Scheepjeshofplein. Ben je op zoek naar iets specifieks, misschien om je verzameling aan te vullen? Kom lekker snuffelen!

Het leven is er de afgelopen maanden niet goedkoper op geworden. De benzineprijzen rijzen de pan uit en de kosten voor gas en elektra gaan door het - al dan niet geïsoleerde - dak. Het is dus helemaal geen gek idee om de kleedjesmarkt te bezoeken. Daar scoor je namelijk de leukste spullen voor een spotprijs. Struin langs de tientallen kleedjes waar van alles wordt aangeboden. Van speelgoed tot boeken, van huisraad tot kleding.

Zelf een kleedje?
Misschien heb jij zelf wel een kleedje gereserveerd en ga je eind van de dag met een goed gevuld geldkistje naar huis. Een mooi vooruitzicht! Op de kleedjesmarkt is ruimte voor verkopers die 14 jaar of jonger zijn. Ze mogen alleen tweedehands spullen verkopen en moeten zich van tevoren aanmelden. Kinderen krijgen door de organisatie een plek aangewezen die zo’n twee meter breed is.