Zing, swing en geniet

Zing, swing en geniet

Clifton Grep is dirigent en artistiek leider van Black Gospel Experience en verzorgt regelmatig gospel oefensessies, waar Hip & Happening een avond bij mag zijn. Het is een bijzonder project, waarbij deelnemers uit heel Nederland in verschillende plaatsen de workshops volgen. Na deze oefensessies treden zij in december gezamenlijk op.

Ervaring met koor of zang? Niet vereist! Wel belangrijk: toon kunnen houden. En vooral in het bezit zijn van een flinke dosis enthousiasme. Tachtig mensen doen mee aan het project in de plaatsen Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle en Veenendaal. In Veenendaal zijn er vanavond ongeveer twintig deelnemers aanwezig. Dirigent Clifton zet de muziek aan. In de ruimte is er een positieve energie en terwijl er wordt gezongen, luistert Clifton, geeft tips, en stuurt bij. De sfeer is gezellig en het enthousiasme weerklinkt in de liederen. De teksten gaan over bemoediging, hoop, de kerstboodschap en over wat God voor mensen betekent.

Denk jij dat dit wat voor jou is?
Kijk eens op www.blackgospelexperience.nl. Begin 2018 start er weer een nieuw project, ook in Veenendaal. Nieuwsgierig naar het kerstconcert? Op 15 december treden zij samen met topsolisten Joany Muskiet, Tabasum Westra, Urmie Enting en Alex Doeves op in de baptistengemeente aan de Schutterij.